luni, 31 ianuarie 2011

Anteea din nou. Work in progress, cu detalii

Nici n-am apucat bine să postez lucruri pe blogul ăsta, c-am început să primesc o grămadă de întrebări gen "how to", "the making of", "behind the scenes" şi tot aşa (apropo, trântorilor, dacă mai aveţi întrebări, postaţi-le AICI, nu pe Mess sau mail, că de-aia e blog, pentru dialog. Şi e posibil să-i intereseze şi pe alţii ce aveţi voi de spus). 
Aşa că, cu ocazia unui nou contract cu editura Anteea, am început să postez în secţiunea Cărţi pentru copii ilustraţiile la care lucrez acum, cu detalierea etapelor de lucru. Poftă bună.

4 comentarii:

  1. L-am vazut pe Jean Baptiste Monge, e teribil de bun. Am intrat alaltaieri pe blogul unei ilustratoare de carte sau film, inca nu-mi dau seama, sa caut niste sketch-uri bune. E fain cu astia ca-i gasesti navigan ddin blogroll in blogroll.

    http://tangrala.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Postez aici, pentru cine e interesat, doua site-uri cu arhiva de modele de referinta. Unul e cu imagini 3D, in flah, corpul uman poate fi rotit in intregime, caractere si modele concept art sau ilustratie. Celalalt e cu imagini reale. Foarte utile atunci cand cauti o anumita pozitie a corpurilor.

    http://www.characterdesigns.com/

    http://www.posemaniacs.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte bune, Octavian, mulţumesc. Uite-aşa poate punem bazele unui workblog... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Hehe, nu-i o idee rea workblogul. Banuiesc ca nu ne citim si comentam doar noi intre noi, asa ca un site, o sugestie, un tip meserias de vazut pot ajuta si pe altii.

    RăspundețiȘtergere