marți, 25 ianuarie 2011

Bun găsit, bun venit

Pentru unii din cei care îmi cunosc deja blogul anterior, Graphitemaniac, postările de aici vor putea părea surprinzătoare. Acest blog e spaţiul de expunere al lucrărilor mele de grafician de carte şi autor BD, cele mai multe dintre ele deja publicate. Lucrările sunt grupate în cele patru categorii pe care le vedeţi sub antet. 
În blogroll, oameni minunaţi, desenatori de excepţie, ilustratori de mare valoare. Fiecare vizită pe blogurile lor e o lecţie de desen, pictură sau compoziţie.
Fiţi bineveniţi, intraţi, priviţi şi lăsaţi o vorbă la plecare.

7 comentarii:

  1. buna am vazut ca nu ai postat inca imagini cu făt frumos, te rog frumos daca ai avea macar o imagine sa imi trimiti si mie una pe mail lidia_scumpi@yahoo.com -- una mai expresiva adica mi-ar trebuii sa incapa pe o foaie A5 mersi mult

    RăspundețiȘtergere
  2. ma intereseaza o colaborare pentru ilustrarea unor carti pentru copii.
    adresa de contact adymititelu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. poate vorbim si discutam

    A.P.I.R

    asteptem mail
    office@romaniaistorica.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Corina: ti-am trimis un mail de pe adresa mea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am dori sa va propunem o oferta de colaborare pt. ilustratii carti copii. Daca sunteti interesat va rugam sa ne lasati un nr. de telefon pe adresa jucariivorbarete@gmail.com.Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  6. Editura Proart 21 din Cluj-Napoca doreste sa va contacteze in vederea unei posibile colaborari. Pentru detalii solicitam un canal de comunicare privat.

    E-mailul nostru este: info@proart21.ro.

    Toate cele bune.
    Octavian Bortos

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua stiamte Domnule ADRIAN BARBU,

    In primul rand sincere complimente pentru talentul dar mai ales munca d-stra deosebit de complexa!

    In al doilea rand,doresc sa va contactez,aceasta la recomandarea unei colege de breasla.

    In al treilea rand ,ar fi benefic, atat pentru d-stra dar si pentru cei care doresc sa va contacteze,sa aveti,pe prima pagina a acestui blog,LA VEDERE ,datele de contact unde va poate contacta cel care doreste acest lucru!
    Este foarte iritant sa-ti pierzi timpul ,un sfert de ora, dupa care sa constati ca ,practic NU EXISTA acest lucru! In consecinta, esti nevoit sa-ti spui "durerile" personale in vazul tuturor....!!
    Nu-mi luati acest lucru ca o critica negativa ci una pozitiva-constructiva -:).In primul rand este in interesul si numai al Dumneavoastra -:)

    Adresa subsemnatului de contact este:

    mihail.sadoveanu@gmail.com

    Va doresc sincer
    Sfinte Sarbatori fericite ale SFANTULUI CRACIUN!

    Editura Proart 21 din Cluj-Napoca doreste sa va contacteze in vederea unei posibile colaborari. Pentru detalii solicitam un canal de comunicare privat.

    RăspundețiȘtergere