joi, 27 ianuarie 2011

Editura Anteea: complet, deocamdată

Am încheiat postarea ilustraţiilor şi copertelor realizate pentru editura Anteea din Cluj-Napoca, în secţiunea Cărţi pentru copii. Urmează, cât de curând, ceva în secţiunea Benzi desenate.

7 comentarii:

  1. Esti meserias, dom'le. Am si eu de terminat coperta pentru o carte de desenat. Orisicatusi, ilustratia de carte e o treaba mai serioasa decat politichia.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc, GcPx. E într-adevăr ceva mai derios, mai curat şi mult mai plăcut. De-asta am şi deschis blogul ăsta: în primul rând ca să expun nişte lucruri peste care publicul, într-o librărie, trece de multe ori fără să le observe, atras de cărţi mari, scumpe şi importate şi, în al doilea rând, pentru a stabili cu prietenii bloggeri legături bazate şi pe munca artistică. M-ai făcut curios. Nu-ţi expui undeva desenele destinate tiparului?

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu-s de meserie ilustrator. M-am apucat relativ tarziu de digitale, abia daca am un an de mazgalit cu tableta. Am un blog de profil, dar nu vreau sa fac legatura dintre galeata si persoana mea reala, cu nume si prenume, din motive lesne de inteles.

    N-am gasit o adresa de-a ta ca ti-as fi trimis pe mail link-ul.

    Cartea de desenat e pentru juniori pana in 4-5, e prima pe care o fac, si are un surprinzator succes, de vreme ce niste fundatii au si comandat cateva sute de exemplare, din ce imi spune cine mi-a comandat mie cartea sa o fac. Is desene foarte simple, menite sa invete copiii cu probleme sa numere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesant. Adresa mea de mail e graphite4@gmail.com. Astept mesaje.

    RăspundețiȘtergere
  5. Graphite,salut! Interesante chestii, bănuiam eu că navighezi într-o lume faină creată de tine şi de prieteni talentaţi asemeni ţie. Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mulţumesc, Nora. Păi, n-ar fi păcat să scriem/desenăm "decât" despre mizerii? Facem şi asta, că tre' să se vadă şi să se spună, dar prefer să deschid o poartă şi spre copilăria din care încă n-am ieşit; un soi de grădină a frumosului pentru mine şi toţi cei/toate cele care simt la fel. Bun venit, Nora!

    RăspundețiȘtergere