joi, 21 aprilie 2011

World's End

Gata, am primit  scenariul povestii cu cavaleri, Arthur si Merlin, asa ca am inceput sa lucrez. Deocamdata cautari de personaje. Merlin si Arthur. Nu-i deloc sigur ca raman asa, dar o sa fie interesant de vazut cum se schimba.
A, da: World's End e numele povestii.





duminică, 17 aprilie 2011

Joaca de-a copilăria

Am terminat ilustrarea unei frumoase serii de povestiri autobiografice. O plăcere, atât lectura cât şi desenul. Aici, câteva dintre ilustraţii în ink digital (mulţumiri, Octavian, pentru brush-urile cu aspect de creion).















miercuri, 13 aprilie 2011

Editura Anteea la Caravana Gaudeamus Cluj-Napoca


Pentru toţi cei care au întrebat de unde pot cumpăra cărţi pentru copii, din cele ilustrate de mine: de azi până duminică le găsiţi la Caravana Gaudeamus, Piaţa Libertăţii, Cluj-Napoca, la standul editurii Anteea. 

E vorba de acele cărţi de poveşti, fabule, cântece, legende şi poezii, însoţite de jocuri şi exerciţii educative, ale căror ilustraţii le-am postat deja pe-aici (o parte dintre ele).


Cereţi şi vi se va da. Căutaţi şi veţi găsi. Bateţi şi veţi fi... mă rog.



sâmbătă, 2 aprilie 2011

Cavalerii Mesei Rotunde

....Se arată la orizont o colaborare BD pe tema Cavalerii Mesei Rotunde, Regele Arthur, Merlin, zâne, magie, etc. Primele schiţe (creion, tuş, culoare digitală):