duminică, 18 mai 2014

MADE în CLUJ se întoarce...

...și rupe gura târgului încă o dată. Acum în forma Țării desenate,



în ediție dublă, la fel ca Urban Comics made in Cluj acum doi ani. 
De data asta, pentru că gazda noastră, Centrul Cultural German din Cluj, împlinește 20 de ani de activitate, Comics Club Cluj vă invită la plimbare prin Germania. Atât cea geografic reală, prin care au hoinărit unii dintre noi (și de unde au adus povești adevărate, una mai înflorită ca alta) cât și cea imaginară, care ne-a afectat/impresionat/influențat indiferent dacă suntem conștienți de asta sau nu.





Avem peste 100 de pagini de castele bântuite, opere de trei parale, rinoceri și monștri, legende și basme, Dürer și Münchausen, umor și horror, realism și feerie. Germania noastră, cum ar veni. Și pe lângă asta, sunt și chestii faine în carte. Ia, niște mostre, de poftă:













Lansarea cărții, expoziția, autografele, masa și dansul, miercuri 21 mai, orele 19 la sediul Centrului Cultural German. Veniți, că merită.

6 comentarii:

  1. @Mircea Arapu: merci, maestre. Cat despre batut olteni, oh mais non! Pe de o parte suntem prieteni si frati de suferinta; pe de alta, suntem atat de putini in tara asta, incat nici daca am fi de 1000 de ori mai multi n-ar fi loc de concurenta. Ne bucuram ori de cate ori vedem ca cineva face cate ceva frumos. Sa fie cat mai mult si cat mai bine!

    @Alin: facem cumva sa ajunga si la tine. Da-mi adresa postala intr-un mesaj privat pe FB, sau mail, sau Mess si, dupa lansare, cand vedem cate raman si ce facem cu ele, iti trimit prin posta. Varianta romana, banuiesc :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru puțin maestre. Cu oltenii fu de glumă, pentru că se activează la Craiova (http://benzidesenateromanesti.blogspot.fr/2014/05/muzeul-benzii-desenate-din-romania.html) și apoi bine ar fi să ne avem cu toții ca frații.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...cu oltenii nu e de glumă niciodată :)))))). Oricum, abia aștept să ne vedem într-o bună zi cu toții, ca frații, Sau ca exponate de muzeu, bine-i și așa.

      Ștergere
  3. Asa e !
    http://www.vinsieu.ro/blog/zilele-orasului-craiova-2014/
    http://www.primariacraiova.ro/ro.primariacraiova.ro/anunt-91/
    :)

    RăspundețiȘtergere