luni, 14 martie 2011

Cărţi de colorat

...atâtea am desenat în ultima vreme de-am ajuns să le visez noaptea (dacă nici în somn nu mai apuci să te odihneşti eşti numa' copt pentru un consult medical). În fine, am postat o parte din copertele  respective în secţiunea Coperte/Cover Art. Fără conţinut, pentru că acolo nu mi se prea permite să fac excese: desen alb-negru, acelaşi desen în culori pe pagina alăturată şi gata. 
Poftă bună.


9 comentarii:

  1. Sunt foarte bine realizate!!!
    Integral digitale? (cu tableta si Photoshop?)

    Felicitari!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc. Schitele sunt in creion; restul e lucrat in PS dupa scanare. Ah, uitasem, formatul final e B5 si primele 6 sunt deja in librarii. Ca si inca vreo 30 inainte de ele, din 2009 incoace.

    RăspundețiȘtergere
  3. Adica, ISO B, 117/250 mmm, asa e lucrat si in creion, la aceeasi dimensiune, adica B5??

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu chiar: desenele in creion sunt pe A5, 14-nu-stiu-cat pe 21. Dupa scanare le maresc putin, cat sa umple o suprafata B5.

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut! Inspirate, atrăgătoare, tocmai m-am înfruptat, felicitări! Graphyte, ti-am lăsat un mesaj şi la postarea precedentă.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mulţumesc, Nora, am citit & răspuns. De-ar fi şi copiii la fel de încântaţi... pardon, de părinţi voiam să zic. Distribuţia firmei ajunge şi prin grădiniţe, şi cred că acolo are succes - am văzut puştimea colorând de zor. Că de la chioşcuri,părinţii cumpără mai degrabă Playboy...

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai fost harnic saptamanile astea, domnu' Adrian. Am vazut copertile, hand made fiecare centimetru patrat. Eu, la vegetatie (ierburi, frunze, stuf, etc), carduri de pasari sau ninsoare, folosesc de regula pensule personalizate. Reglez distanta, imprastierea, dinamica, si merge treaba ceva mai repede.

    Am lipsit de acasa vreo doua saptamani, asa ca acum mi-ai facut tu pofta de desenat si Photoshop.

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut, Octavian. Incerc sa ma tin aproape de tehnicile manuale. PS ori Painter sunt ok ca simulatoare de pictura, dar prefer sa le reduc la mnimum. Deja am patit-o de mai multe ori: dupa o vreme de lucrat digital intensiv, cand gresesc o linie pe hartie caut tasta Ctrl+Z in loc de radiera....

    RăspundețiȘtergere
  9. Excelent site-ul Fineart SK. Multumesc pentru el, Adrian. O sa il studiez pe indelete. Vazandu-l mi-am adus aminte ca am dat mai demult peste un site de culturisti amatori. O armata de baieti care isi posteaza trupurile, iar unii chiar merita atentie, artistic vorbind, pentru ca nu sunt de dimensiunile alora indopati cu steroizi :))

    http://bodyspace.bodybuilding.com/photos/view-category/7

    RăspundețiȘtergere