luni, 29 octombrie 2012

Omu' Ploii. A la cluj.

..adică o poveste mică, şi destul de seacă - până aproape de final, făcută la cel mai recent workshop de desen-viteză al Comics Clubului din Cluj. Ar fi trebuit să avem o expoziţie la festivalul Comedy Cluj, aşa că am ales să desenăm, special pentru ocazia asta, BDuri scurte pornind de la snoave mai mult sau mai puţin populare. De făcut le-am făcut, şi până la urmă totul a rămas baltă,  cu ochii-n ploaie, ca să fiu în ton cu concluzia poveştii. 
Nu ştiţi ce-aţi pierdut, bre!





8 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Multă şi rapidă, că numai vreo saptămână am avut la dispoziţie. Oricum am depăşit termenul...

      Ștergere
  3. BELLISSSSSSIMO!!!
    Imi place f.mult acest stil umoristico-caricaturistico-parodico-satiric(etc) al tau.
    Imi aminteste genul revistelor "Fluide Glacial" si "MAD". Ceva in genul asta incerc si eu sa fac. Am 2 luni ca lucrez la 4 planse si nu le mai termin. Ma pierd in detalii, schimb, modific, sterg, desenez si iar sterg.
    Ai putea face un album cu un personaj de genul asta sau cu tarani, cu zigani, bisnitari, manelisti etc, ca avem (aveti) multe exemple in Romanika.
    Sei un GRANDE Adriane! Ca pe mine m-ai lasat cu ochii in soare si stiu ce am pierdut, bre!
    Multa bafta si spor la desenat.

    Respect!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aşa păţesc şi eu, Costele, ori de câte ori îmi pun cămaşa la uscat... Acu' ce să zic, poveşti cu Nastratin Hogea sunt în toata Europa, ba şi în mare parte din Orientul Mijlociu. Material este, deci. Timp să fie... Mulţumesc pentru apreciere.

      Ștergere